Vše pro stáj a chov

TELMILK BASIC mléčná krmná směs pro telata 25kg

Kód: 695726125
Novinka
2 095 Kč
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
20.5.2024
Položka byla vyprodána…

TELMILK BASIC je vysoce kvalitní mléčná krmná směs založená na syrovátce a syrovátkovém proteinu. Obsahuje 64% syrovátkového proteinu a je doplněná 34% rostlinného proteinu

Detailní informace

Detailní popis produktu

TELMILK BASIC je vysoce kvalitní mléčná krmná směs založená na syrovátce a syrovátkovém proteinu. Obsahuje 64% syrovátkového proteinu a je doplněná 34% rostlinného proteinu z velmi kvalitního hydrolyzovaného pšeničného lepku.
Je určená pro krmení telat po celou dobu mléčné výživy

Výhody:
- obsahuje 22 % hrubého proteinu a 20 % hrubého tuku
- kombinace syrovátkového proteinu, syrovátky a hydrolyzovaného pšeničného lepku
- bezproblémový přechod z krmení nativním mlékem na mléčnou krmnou směs
- vysoká konverze mléčné krmné směsi a intenzivní růst telat
- obsahuje velmi dobře stravitelný palmový a kokosový olej
- obsahuje probiotika Enterococcus faecium
- 100 % dotace organického Se
- Fe, Cu, Zn, Mn jsou dotovány z 30 % v organické formě
- nejširší dotace vitamínů  A, D, E, K, C, vit. skupiny B
- vhodná pro ruční přípravu a přípravu mléčného nápoje ve vozících na mléko
- vhodná pro zkrmování v krmných automatech

Dávkování:
Mléčné nápoje TELMILK – připravíme smícháním 1 kg suché MKS TELMILK a 7 litrů vody o teplotě 45 °C. Teplota mléčného nápoje před zkrmením by měla být 39 až 40 °C. Doba míchání ve vozících na mléko 5 až 7 minut. Nerozpouštějte směs ve vodě s teplotou vyšší než 50 °C.

Složení:
Syrovátka sušená, albumin mléčný, palmový a kokosový olej, hydrolyzovaný pšeničný lepek, syrovátkový permeát, laktóza; minerálně vitamínový premix s podílem mikroprvků v organické formě

Balení: 25 kg

Lze posílat pouze jako samostatný balík a vždy je účtováno poštovné.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krmení a krmné doplňky
Hmotnost: 27 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: